Ruseler Makelaars

Real Estate

Villa's 

Vista Royal Q1
Vista Royal W14
DJI_0069_kopiëren
Vista Royal J8/J9
Vista Royal W13
Vista Royal D7/ D8
Boca Gentil S-17
Spanish Water Resort
Vista Royal G8
Sealife 2
Jan Thiel Residence - 20 appartementen

Bel of bezoek ons kantoor op Jan Thiel Beach, Curaçao

Vista Royal Q-1

Deze fantastische villa die met veel aandacht voor detail geheel naar Ibiza-architectuur is uitgevoerd brengt een fijne high end mediterraanse sfeer naar het tropische Curaçao

Vraagprijs € 1.295.000

Brakkeput Ariba 15

Unieke aan het water gelegen villa op het schiereiland van Brakkeput Ariba.

De villa heeft een overflow zwembad naast de waterkant en een eigen boten steiger met een lengte van 70m.

Vraagprijs € 3.200.000

Vista Royal G-8

Deze romantische en zeer sfeervolle villa is goed onderhouden en ligt in de geliefde villawijk Vista Royal van Jan Thiel. 

Als je de tuin in loopt krijg je een heerlijk tropisch gevoel door de weelderige vegetatie. Rechts bevindt zich de carport en een porch met een knusse zithoek die heerlijk op de wind ligt.

Vraagprijs € 795.000

Boca Gentil S-17

Het is een tijdje geleden maar er is een eerste lijn villa op Boca Gentil te koop! 

Het is toch wel heel erg fantastisch om in de blauwe Caribische zee te kunnen zwemmen direct achter je eigen tropische villa!

Vraagprijs € 1.790.000

Waar op Curaçao kom je de fantastische sfeer van een Zuid-Franse villa tegen in de ultieme combinatie met de allermooiste vergezichten over het Spaanse Water?

Vraagprijs € 1.395.000,-

Spanish Water Resort

Aan het Spaanse Water ligt een super leuk hoekappartement op de begane grond. Door de hoekligging waait er een heerlijke wind.

Vraagprijs € 349.000

Jan Thiel Residence

20 appartementen

Jan Thiel Residence is een zeer fraai ontworpen, nieuw te bouwen en afgesloten resort in Jan Thiel. Het ligt naast Lagunisol en Marbella Estate en op 3 auto minuten van de stranden van Jan Thiel en de vele daar gelegen restaurants en winkels.

Vraagprijs € 375.000

Boca Gentil Sunrise 6 

Dit prachtige 6-persoons appartement op de begane grond ligt goed op de wind en heeft uitzicht op de tropische tuin en de Caribische zee.
Het appartement met gedeeld zwembad is gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort.

Verkocht

Vista Royal bouwkavel G-17

Deze mooie en zeer ruime kavel grond van 1.230 m2 ligt in de wijk Vista Royal van Jan Thiel op korte afstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel.

Verkocht

Boca Gentil P-11

Deze zeer goed onderhouden villa (Kas di Manchi) is gelegen op de 3e lijn van het beveiligde Boca Gentil Resort en heeft fraaie uitzichten op de Caribische Zee.

Verkocht

Boca Gentil P-08

Vrij op een hoek gelegen villa op het beveiligde resort Boca Gentil met fraai zicht op de zee en de omliggende tuinen. De royale en hoge woonkamer heeft 3 schuifpuien die toegang geven tot het overdekte terras. De schuifpuien zijn 3 meter hoog en worden in de achtergevel afgewisseld door even hoge shutter puien.

Verkocht

Brakkeput Ariba 15

Unieke aan het water gelegen villa op het schiereiland van Brakkeput Ariba.

De villa heeft een overflow zwembad naast de waterkant en een eigen boten steiger met een lengte van 70m.

Vraagprijs € 3.200.000

Seru Boca Estate 1

Deze aantrekkelijke en stijlvol ontworpen villa ligt direct aan het Spaanse Water op het meest vooraanstaande en meest beveiligde resort van het eiland.

Vraagprijs € 2.950.000

AD0B9303_kopiëren_kopiëren.jpg

Vista Royal W-14

Deze schitterende en moderne tropen villa ligt op een absolute toplocatie aan de Golden Mile van Jan Thiel. Waar Boca Gentil stopt gaat Baya Gentil verder met mooie en royale villa’s in de overgang van de blauwe Caribische Zee naar de Caracasbaai.

Vraagprijs € 1.995.000

Vista Royal W-13

Deze fantastische villa ligt uiterst gunstig aa de Golden Mile. Op het punt waar het resort Boca Gentil stopt loopt de lijn daarvan door in Baya Gentil ter plaatse van de overgang van de Caribische Zee naar de Caracasbaai. Dit vertaalt zich in de meest uitnodigende vergezichten op de betoverende azuur blauwe zee.

Vraagprijs € 1.790.000.                VERKOCHT

Vista Royal D7/D8

Deze royale en voorname villa is gesitueerd in de villawijk Vista Royal van Jan Thiel Beach. Vlakbij vindt u het strand, de beach clubs, meerdere restaurants, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel. Er is vanaf de porch zicht op het water van de Caracasbaai.

Vraagprijs € 995.000

Aqualife 2

Nadat u de slagbomen van het beveiligde resort Jan Sofat bent gepasseerd komt u bij een mini resort, een werkelijke oase aan het Spaanse Water, waarvan velen misschien niet weten dat dit op Curaçao bestaat: Aqualife.

Koopsom € 359.000

Vista Royal bouwkavel B-08

Deze mooie en zeer ruime kavel grond van 1.270 m2 ligt in de wijk Vista Royal van Jan Thiel op korte rijafstand van de stranden van Jan Thiel Beach, de restaurants, de winkels, sportschool The Challenge en Supermarkt Van den Tweel.

Vraagprijs € 159.000

Boca Gentil P-04

Deze zeer riante en verhoogd gelegen villa ligt op een van de ruimste kavels grond (1.600m²) van het beveiligde Boca Gentil Resort en heeft prachtig vrij en wijds uitzicht over de daaronder gelegen villa's op de zee. Er is zelfs zicht op Willemstad.

Verkocht

Boca Gentil C-05

Deze zeer goed onderhouden villa ligt op hoek van de 3e lijn en heeft fraai zicht op de Caribische zee. Ze ligt goed op de wind en heeft veel privacy door de omliggende tropische tuinen.

Verkocht

Boca Gentil S-19

Het is toch wel heel erg fantastisch om in de blauwe Caribische zee te kunnen zwemmen direct achter je eigen tropische villa!

Verkocht

Boca Gentil

Sunrise 10

Dit prachtige appartement op de hoek van begane grond ligt goed op de wind en heeft fraai zicht op de tropische binnentuin, het zwembad en de Caribische zee. De woning is gelegen op het beveiligde Boca Gentil Resort en op korte afstand van de stranden, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en Albert Heijn.

Verkocht

 

Adres

Ruseler Makelaar Curaçao

Kaya Adriatiko 1-4 

Jan Thiel Beach, Curaçao 

Om de hoek bij de Van den Tweel

Contact ons

Openingstijden:

Maandag - vrijdag 

Zaterdag, zondag & feestdagen

08:00 - 18:00 uur

09:00 - 13:00 uur 

  • Facebook - White Circle
Map Ruseler makelaars.png